Meny
Kursportalen
Kursportalen

Kursportalen

Sist endret: 16.03.2023

Alle som søker om tilskudd fra oss skal gjøre dette via Kursportalen. Den er utarbeidet av syv studieforbund i samarbeid med VOFO, og er en felles løsning for innrapportering og for å søke om tilskudd til kurs.

Gå til Kursportalen

Her vil du finne viktig informasjon om hva dere må tenke på når dere begynner å bruke Kursportalen. Veiledninger finner dere litt lenger ned på siden.

Første gang du logger deg inn i Kursportalen blir du bedt om å lage deg en bruker. Du behøver ikke å huske brukernavn/passord da innlogging skjer via ID-porten. Når du har laget deg en bruker søker du om tilknytning til et lokallag som du kan søke opp fra Enhetsregisteret (Brønnøysund). Om du ikke finner lokallaget ditt kan du opprette det manuelt selv. Etter dette kan du sette i gang med å søke om tilskudd til kurs dere har hatt i lokal- eller fylkeslaget. 

Viktig å tenke på:

  • Alle kurs skal søkes om tilskudd til i Kursportalen, eventuelt ved å sende inn frammøteliste i posten (beskrivelse nederst på siden).
  • SpS tar ikke imot frammøtelister på e-post, og ufullstendige frammøtelister vil ikke godkjennes.
  • Den første som logger inn og søker om tilknytning til et lokallag blir automatisk organisasjonsadministrator. Denne har flere tilganger inne i kursportalen enn andre, så det er viktig at riktig person i lokallaget har denne statusen.
  • Vær nøye med å kontrollere at kontonummeret til lokallaget er riktig før dere sender inn søknaden. Dette er det bare organisasjonsadministrator som kan endre. 

Veiledninger (Video)

Veiledninger (PDF)

(Førstegangs) innlogging i Kursportalen Søk om tilskudd i Kursportalen Importer deltagere fra Excel Endre organisasjonsadministrator i lokallaget Kursportalen som "app"

Alternativ

Dersom du ikke ønsker å søke om tilskudd i Kursportalen kan du sende inn ferdig utfylt frammøteliste til oss per post. Tomme lister til utfylling finnes her.

Listen sendes til:
Senterpartiets Studieforbund
Akersgata 51
0180 Oslo

Vi ber om at alle fyller ut frammøtelisten med informasjonen den etterspør slik at den oppfyller formkravene som Voksenopplæringsloven og dens forskrift ber om. SpS har rett til å avvise lister som ikke oppfyller formkravene eller som har mangelfull informasjon.

Denne artikkelen ble først publisert 25.05.2021