Meny
Kursportalen
Marit Ytterdal

Marit Ytterdal ny rådgiver i SpS

Senterpartiets Studieforbund ønsker Marit Ytterdal (38) velkommen som ny rådgiver. Hun starter 100% i stillingen 11. mars. 

Marit kan vise til en solid akademisk utdannelse, med en mastergrad i pedagogikk innen kommunikasjon, design og læring, et årsstudium innen organisasjon og ledelse og en bachelorgrad som førskolelærer. Hun har studert i Bergen, Trondheim og Oslo. Innen organisasjon og ledelse tilegnet hun seg kunnskap innen organisasjonsatferd og endringsledelse, og fikk her interessen opp for organisasjonsarbeid. Mastergraden var fremtidsrettet, med søkelys på hvordan læringsteknologi kan fasilitere til kompetanseutvikling. 

Marit trives i krysningspunktet der pedagogikk møter teknologi, og er opptatt av hvordan hun kan bidra til gode læringsopplevelser. Hun brenner for å skape engasjerende kompetansehevende tiltak, og er nysgjerrig på å forstå hvordan mennesker tilegner seg læring. Hun har en allsidig arbeidserfaring, og har tidligere jobbet med kursutvikling, digital læring, kunstformidling, undervisning og organisasjonsutvikling. Arbeidserfaringen spenner seg fra Høstutstillingen, til ulike start- up, frivillighet og statlige organ. 

På fritiden er Marit aktiv, og liker godt å holde seg i aktivitet. Hun er glad i å benytte seg av byens kulturelle arenaer, og liker å få seg det som skjer av kunst og kultur. Hun er glad i å trene og stå på ski, og jakter stadig på topper hun kan bestige. Marit startet å synge i kor i studenttiden i Trondheim, der hun var aktiv i husunderholdningen ved Studentersamfunnet. Her sang hun i koret Candiss og Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening. Når hun flyttet til Oslo, var det naturlig å starte opp et eget kor, Pavlova. 10 år har gått siden den gang, og koret kan i år skimte med et jubileumsår, som skal feires med pomp og prakt. Marit har på fritiden hatt flere verv og styrearbeid, både i borettslag, Norges Korforbund Oslo og Akershus og i alle kor hun har sunget i. 

Marit ser frem mot å bli kjent med Senterpartiet som organisasjon, og gleder seg til å ta fatt på arbeidet for å sikre gode læringsopplevelser ut til medlemmer og tillitsvalgte.