Meny
Kursportalen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mat, miljø og Demokrati i Nepal

Sist endret: 10.05.2020

I 2019 vedtok Senterpartiets sentralstyre å starte et samarbeidsprosjekt med Utviklingsfondet i Nepal, med oppstart 1. januar 2020. Prosjektet finner sted i det sør-vestlige området i landet hvor det ikke finnes så mange andre bistandsorganisasjoner, og hvor vi mener at det er størst behov for tilstedeværelse. Målgruppen er fattige på landsbygda.

I 2019 vedtok Senterpartiets sentralstyre å starte et samarbeidsprosjekt med Utviklingsfondet i Nepal, med oppstart 1. januar 2020. Prosjektet finner sted i det sør-vestlige området i landet hvor det ikke finnes så mange andre bistandsorganisasjoner, og hvor vi mener at det er størst behov for tilstedeværelse. Målgruppen er fattige på landsbygda. Senterpartiet vil følge og bidra til Utviklingsfondets og de lokale partnernes arbeid med klimatilpasning og matsikkerhet, og å styrke lokaldemokratiet. Målgruppen skal delta aktivt både ved å identifisere og analysere egne behov, og i planleggingen av aktiviteter og tiltak.

Vi håper at så mange som mulig kan bidra til å støtte Senterpartiets og Utviklingsfondets prosjekt for å styrke arbeidet med å sikre klimatilpasning, matsikkerhet og godt styresett i Nepal. For hver krone Senterpartiet klarer å samle inn, gir staten ca. 9 kroner til prosjektet. Les mer i informasjonsskrivet (PDF) om prosjektet, Nepal og Utviklingsfondets arbeid.