Etter tidenes beste lokallag vil Senterpartiet bli målt på evnen til å synliggjøre og iverksette sine politiske løsninger. Da vil lokallagene være et utstillingsvindu fordi vi er nær folk i kommunene. Samtidig som vi skal i gang med godt politisk arbeid i nye kommunestyregrupper må vi også tenke framover mot nytt stortingsvalg og regjeringsskifte i 2021. Derfor må vi være godt forberedt gjennom skolering og kurs, slik at både organisasjonsarbeid og politisk arbeid blir mest mulig kunnskapsbasert.

Derfor har vi oppdatert kursopplegget Det grønne hjulet. Det er et kurs i organisasjon og ledelse i Senterpartiet, og består av:

  • Studiehefte
  • Veiledningshefte for kursleder
  • Trinn 1 er for lokallag
  • Trinn 2 er for fylkeslag

Studiehefte Det grønne hjulet Veiledningshefte for kursleder

Lokallag som gjennomfører studieopplegg på Det grønne hjulet 1, og sender inn frammøteliste innen 15. januar 2020 blir med i trekning av fine premier. Vi trekker ut tre lokallag som vil motta:

- Jubileumsbok: Senterpartiet 100 år
- Ostekniv fra Bjørklund
- Åremålskalender

Bruk gjerne kommunerådsmøter som læringsarena og læringsfellesskap! Vi lærer når vi kommer sammen, og vi kan organisere kurs og opplæringsaktivitet på de møteplassene vi allerede har som
for eksempel kommunerådsmøtene.

Øvelse gjør mester - også i organisatorisk og politisk arbeid. Lykke til med arbeidet!